Zone3 Swim Safety Buoy with Hydratation Control

SA18SBHY113

Levering 2-3 Werkdagen
€ 48,00

Deze boei is ontworpen voor de langeafstandszwemmer en maakt het mogelijk om een zwemmer voldoende van water te voorzien tijdens het zwemmen in open water en verbetert tegelijkertijd het zicht voor de zwemmer.
Dit is het enige type boei dat toegang geeft tot regelmatige pauzes voor een drankje tijdens lange zwemtochten in open water. De meeste triatleten drinken regelmatig tijdens het fietsen of zwemmen in het zwembad - het is belangrijk dat dit in stand wordt gehouden tijdens het zwemmen in open water.
Na het oppompen vormt de boei in het midden een reservoir, waarin het 1 liter TPU bubbelpakket van 0,3 mm wordt opgeslagen. Deze wordt aangesloten op een drinkwaterslang met een bijtklep om snel en eenvoudig vers water of energiedrankjes te kunnen drinken.
Het verstelbare dubbele riemontwerp wikkelt zich stevig rond de taille van de drijver en de riem houdt het product uit uw bewegingsbereik tijdens het zwemmen.
De boei is onmisbaar voor alle open water zwemmers die gehydrateerd willen blijven tijdens een langer bad of voor iedereen die extra zicht wil hebben tijdens het zwemmen in open water.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

1Size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis

Stuur ons een bericht