VIT ELITE 30 multivitamine

TSPVE30

Levering 2-3 Werkdagen
€ 16,00

  • Vitamines, mineralen en spoorelementen (multi-vitamine)
  • Voor optimale balans in het lichaam
  • Speciaal voor sporters (met extra CoQ10 en Alfa-Liponzuur)
  • Versterkt de hartspier en vergroot de energieproductie
  • Één capsule bevat voldoende van alles voor een hele dag

Vitamines, mineralen en spoorelementen zijn micro-nutriënten waarvan kleine hoeveelheden noodzakelijk zijn om het leven in stand te houden, en die uit de voeding verkregen moeten worden.

Speciaal voor sporters is CoQ10 en alfa-liponzuur toegevoegd. CoQ10 is de limiterende factor(zwakste schakel) in de snelheid van de energieproductie in de mitochondriën. De hartspier en skeletspieren zijn het gevoeligst voor een CoQ10-tekort. Alfa-liponzuur speelt o.a. een belangrijke rol bij de suikerverbranding in onze cellen voor energieproductie. Alfa-liponzuur is een sterke antioxidant en is in staat andere antioxidanten te recycleren zodat ze langer hun beschermende werking kunnen uitoefenen.

Vitamines zijn organische substanties die onontbeerlijk zijn voor de groei en de gezondheid. Sommige vitamines vormen essentiële elementen in enzymatische systemen, anderen spelen een rol in de energieproductie of vervullen een functie in het immuniteitssysteem, hormonaal systeem en het zenuwstelsel.

Mineralen zijn anorganische elementen, die talrijke regelende en structurerende rollen in het lichaam vervullen. Zo zijn sommige mineralen een onderdeel van de structuur van onze botten en tanden, sommige zijn belangrijk voor de spiercontracties of voor de vorming van de rode bloedcellen, enz.. Voedingsmineralen zijn mineralen die door planten aan de bodem zijn onttrokken en geschikt gemaakt voor menselijke consumptie. De plant koppelt de uit de grond opgenomen mineralen aan bepaalde aminozuren, een proces dat chelatie noemt. Alleen deze organisch gebonden mineralen zijn geschikt voor de mens. Niet-gecheleerde mineralen zijn lichaamsvreemd en kunnen bijwerkingen veroorzaken.

Spoorelementen zijn mineralen die in zeer geringe hoeveelheden voor het lichaam van belang zijn. Vitamines en mineralen worden meestal uitgedrukt in milligrammen, spoorelementen dikwijls in microgrammen.

VIT-ELITE:

  • is een zeer compleet en uitgebalanceerd multivitaminen- en mineralenpreparaat dat alle noodzakelijke micronutriënten bevat.
  • Bevat natuurlijke vitaminen. Zo is natuurlijk vitamine E twee- tot driemaal actiever dan synthetische.
  • Bevat mineraalverbindingen die een goede opname garanderen.
  • Bevat een antioxidantcomplex.

VERPAKKING: Doosjes met 30 en 60 capsules.

POSOLOGIE: 1 vegecap per dag, bij het ontbijt.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

1Size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis

Stuur ons een bericht