TRAILSCHOENEN

Loop je graag op diverse ondergronden zoals in het bos, het strand of in de bergen?  Dan is een trailschoen een absolute meerwaarde voor je schoenenkast.  Met een trailschoen heb je meer grip en biedt extra stabiliteit op oneffen ondergronden. 

Afhankelijk van het terrein kan je kiezen voor een lager of dieper profiel van de slijtzool.  Bij Running Center Brugge bieden we een divers aanbod aan trailschoenen voor elke ondergrond.  Let wel op: met een trailschoen heb je over het algemeen minder demping, probeer dus harde ondergrond te vermijden met je "off-road schoenen".

Bekijk ons aanbod aan trailschoenen op onze webshop.

 

KLEDIJ

Net als bij hardlopen is functionele loopkledij aangeraden bij trailrunning.  Een goede baselayer met de juiste tops, shirts of loopjas is zeker aangeraden als je loopt in verschillende omstandigheden.  Laat je hiervoor adviseren door ons ervaren team!

Bekijk ons aanbod aan loopkledij op onze webshop.


TRAIL ACCESSOIRES

Iedereen wil wel eens zijn grenzen verleggen.  Bij trail gaat dit vaak over de afstand maar ook over de omgeving.  Dan komen de juiste trail accessoires goed van pas.  Denk maar aan een camelbag, hydraflask, trailstokken, enz...

Bekijk ons aanbod aan trailaccessoires op onze webshop.

 

Stuur ons een bericht