Nike React Infinity Run Flyknit 2 Dames

CT2423

Levering 2-3 Werkdagen
€ 149,00 € 74,50

De Nike React Infinity Run Flyknit 2 voor dames zijn allround hardloopschoenen. De hardloopschoenen bieden stabiliteit en ondersteuning voor overpronerende lopers, maar niet op een traditionele manier. Hierdoor kunnen de schoenen ook geschikt zijn voor neutrale lopers die bij vermoeidheid iets overproneren. De Infinity Run 2 is de opvolger van de originele React Infinity Run Flyknit. De hardloopschoenen zijn ideaal voor je dagelijkse run. Dankzij het duurzame React-dempingsmateriaal zijn ze ook zeer geschikt voor het lopen van lange afstanden. Of je nu een neutrale loper bent of een loper die overproneert, deze Flyknit 2 biedt stabiliteit voor iedereen.

Het Flyknit-bovenwerk is versterkt met de Flywire-technologie voor extra ondersteuning en stabiliteit. De ventilerende zones bieden een hoog ademend vermogen. Het bovenwerk voelt sterk en stevig aan rondom de middenvoet en houdt de voeten op hun plek. Er is minder materiaal tussen de inlegzool en tussenzool toegevoegd, waardoor je voeten dichter op het dempingsmateriaal liggen. Hierdoor wordt het loopgevoel responsiever. De tussenzool zelf is juist iets hoger geworden voor een zachter gevoel. Het React-foam geeft zeer veel energie terug en staat bekend om haar hoge duurzaamheid, waardoor je lang op de Infinity Run 2 door kunt lopen. De speciale, gebogen vorm geeft je ondersteuning tijdens alle fasen van je afwikkeling. Hierdoor ervaar je goede demping tijdens de landing, een soepele overgang en flexibiliteit bij de afzet.

In de slijtzool is extra rubber toegevoegd voor verhoogde duurzaamheid en grip. Hierdoor ervaar je op zowel een droog als nat wegdek goede grip en tractie. De brede basis van de schoenen dragen bij aan het stabiele loopgevoel.

Kies uw kleur

Zwart

Kies uw maat

W US 5 - EU 35,5
W US 5,5 - EU 36
W US 6 - EU 36,5
W US 6,5 - EU 37,5
W US 7 - EU 38
W US 7,5 - EU 38,5
W US 8 - EU 39
W US 8,5 - EU 40
W US 9 - EU 40,5
W US 9,5 - EU 41
W US 10 - EU 42
W US 10,5 - EU 42,5
W US 11 - EU 43
W US 11,5 - EU 44
W US 12 - EU 44,5

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis

Stuur ons een bericht