Lowa Gorgon GTX Dames

LM320578

Levering 2-3 Werkdagen
€ 150,00

De Gorgon GTX van LOWA is perfect voor wie bij het wandelen, nordic walking of speedhiking zeer licht en snel onderweg wilt zijn! Met deze sportieve atletische schoen moeten daarbij geen compromissen worden gesloten op vlak van comfort, bescherming tegen het weer en stabiliteit.
De speedhikingschoen biedt een zeer goede stabiliteit en optimale demping. Hiervoor zorgt de zoolconstructie die bestaat uit een stabiliserende en dempende EVA-tussenzool met een stevige TPU-stabilisator aan de hiel en een iets zachtere zool aan de voorvoet. Zo wordt de natuurlijke afrolbeweging van de voet ondersteund. Op de zwaar belaste plaatsen is de schoen extra beschermd en verstevigd met stabiele elementen.
Dankzij de combinatie van het slijtvaste bovenmateriaal, de beproefde Gore-Texvoering en een slijtvaste zool met grip kan de schoen heel wat aan, is hij betrouwbaar waterdicht en blijft hij verrassend comfortabel.
Voor speedhikingtochten in veeleisend terrein of voor een consequente voorbereiding op het seizoen: de Gorgon GTX van LOWA!

Kies uw kleur

Grijs

Kies uw maat

37
37.5
38
39
39.5
40
41
41.5
42
42.5
43.5

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis

Stuur ons een bericht