Finis Z2 Gold Zoomers

FI-23500472

Levering 2-3 Werkdagen
€ 42,00

De Finis Z2 Gold Zoomers zijn een ideale zwemvinnen voor zwemtrainingen. Met zijn korte blad stimuleren de Z2 Gold Zoomers kortere en snellere bewegingen. De korte zwemvliezen zijn geschikt voor verschillende niveau's zwemmers, van recreant tot wedstrijdzwemmer. De zwemvliezen zijn gemaakt van zacht rubber en bieden een hoog draagcomfort. Het korte blad van de zwemvinnen stimuleert korte en snelle bewegingen voor voortstuwing door het water. Dit maakt de zoomers ideaal als trainingsvin voor cardio- en snelheidstraining.

Het blad en de voetzool van de zwemvliezen zijn gemaakt uit zacht rubber en bieden een hoog draagcomfort. De voetzool is gesloten en zorgt voor een zachte en veilige pasvorm en voorkomt hyperflexie (overmatige buiging in een gewricht). De combinatie van een zachte voetzool en een stijver blad helpen je trainen op een krachtigere beenslag/kick. 

De Z2 Gold Zoomers zijn slim ontwikkeld en vormgegeven, zo hebben de korte zwemvliezen een opstaande rand aan de bovenkant van de zwemvliezen, een zogenaamde fluid separator. Deze zorgt ervoor dat de voet gemakkelijk door het water snijdt en geleid water weg van het blad. Hierdoor wordt de weerstand verminderd en dit zorgt voor snellere bewegingen. De flex box vangt water op bij de opwaartse beweging naar boven en versterkt de hamstrings en bilspieren. Samen met de Vortex kanalen en de gebogen randen op de bladen zorgen de zwemvinnen ervoor dat de tijd tussen de beweging van de voet en de actie randen van de zwemvliezen verkleind wordt. Hierdoor voelt het alsof je zwemt zonder zwemvliezen aan, maar geven je wel heel veel voortstuwing. Hierdoor komt je lichaam hoger en beter in het water te liggen waardoor je techniektraining kunt doen voor een langere tijdsperiode. 

Door het korte blad van de trainingsvinnen moet je hard werken om vooruit te komen door het water, door kortere en snellere beenbewegingen train je efficiënter.  Hierdoor versterk je de beenspieren en het uithoudingsvermogen. 

Kies uw kleur

Geel

Kies uw maat

K12 (30-32)
A (33-34)
B (35-36)
C (36-37)
D (38-39)
E (40-41)
F (41-43)
G (44-45)
H (45-46)
I (46-48)

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis

Stuur ons een bericht