Finis Tech Toc

FI-105014

Levering 2-3 Werkdagen
€ 50,00

Finis Tech Toc is een eenvoudig trainingshulpmiddel dat om de middel gedragen kan worden en duidelijke feedback geeft over de heuppositie tijdens het zwemmen. De Tech Toc geeft een duidelijk hoorbaar geluid bij het roteren van links naar rechts. Naast een hoorbaar geluid voor je ook een kogellager verschuiven naar de zijkant van de Tech Toc. Dit geeft een goede feedback over de zwemslag en vraagt om een goede heuprotatie, lichaamspositie en handinsteek. Om het geluid te horen moet de heuprotatie goed uitgevoerd worden. De Tech Toc heeft ook een vertragingsfunctie waardoor zwemmers gedwongen worden om de heuprotatie te overdrijven, ideaal voor beginnende zwemmers.

Zwemmen met de Tech Toc verbeterd de timing en versterkt een sterke heuprotatie. Daarnaast geeft de Tech Toc door het geluid een slagritme en een symmetrische rol van de ene kant naar de andere kant. 

Door een goede heuprotatie tijdens het zwemmen zul je uiteindelijk sneller en efficiënter zwemmen. 

De Tech toc is te gebruiken bij borstcrawl en rugcrawl, maar ook bij schoolsalg en vlinderslag. Hiervoor moet je de Tech Toc van de band afhalen en een kwart slag draaien. 

De Tech toc heeft een nylon draagriem en is verstelbaar en past iedereen. De Tech toc kan gedragen worden op de heupen of rond het middel.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

1Size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis

Stuur ons een bericht