Finis ISO Paddles

FI-10503304

Levering 2-3 Werkdagen
€ 26,00

Finis Iso paddles zijn handpeddels zonder bandjes of straps en zijn ontworpen om bewegigingen te isoleren en zo specifieke spiergroepen te trainen, het ontwikkelen van een goede handpositie en om jezelf bewust te maken van je zwemslag. De Iso handpeddels zijn ontworpen om je in onbalans te brengen tijdens de catch fase van een zwemslag. De catch fase komt na de insteekfase en is de fase waar je het water pakt. Hierdoor worden zwemmers gedwongen om meer druk uit te oefenen op de beide zijden van de handpeddels om een goede zwemslag te blijven behouden. De handeppels stimuleert zwemmers om meer aandacht te besteden aan de positie van de hand in het water, gedurende de insteek-, catch-, en trekfase van de slag.

De handpeddels zullen goed blijven zitten als je de goede zwemtechniek beheerst. De handpeddels zijn dan ook ideaal voor het trainen van slagverbetering en het krijgen van watergevoel. Hiermee kunnen zwemmers hun zwemslag en zwemtechniek verbeteren en wordt het zwemslag bewustzijn vergroot.

De Iso handpeddels zijn bij schoolslag, samengestelde rugslag, borstcrawl en vlinderslag te gebruiken. Je kunt de handpeddels op twee manieren te gebruiken, je kunt de handpeddels dan ook links of rechts dragen en omgedraaid dragen. We noemen dit outside isolation en inside isolation. De wijze van dragen van de handpeddels bepaald welke specifieke spieren je kunt trainen en welke bepaalde fase van de zwemslag.

Outside isolation voor borstcrawl en rugcrawl.
De hoek/ronding van de handpeddels wijzen naar buiten, voor het trainen van de triceps en trapeziusspieren.

Inside isolation voor schoolslag en vlinderslag.
De hoek/ronding van de handpeddels wijzen naar binnen, voor het trainen van de biceps, borsts- en deltaspieren.

Kies uw kleur

Geel

Kies uw maat

S
M
L

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis

Stuur ons een bericht