Finis Hydro Hip

FI-105007

Levering 2-3 Werkdagen
€ 45,00

De Finis hydro hip is ideaal voor het aanleren en verbeteren van een goede heuprotatie tijdens het zwemmen. 
De echte kracht bij het zwemmen komt uit de heupen. Met de twee uitstekende bladen aan de zijkanten op de heupen helpt de hydro hip de timing van de heupen, armen en lichaam. De Hydro Hip dwingt een zwemmen snel en volledig roteren bij de top van iedere slag. Verder geeft de hydro hip ook een goede feedback over de timing van je zwemslag. Als de timing van de zwemslag niet goed is en/of je de heupen niet goed draait, komen jouw handen tegen de uitstekende bladen van de hydro hip aan. De Hydro hip helpt ook bij het versterken van de spieren die betrokken zijn bij de heuprotatie.

Dankzij de sterke weerstand die de bladen van de hydro hip creëeren worden in het algemeen ook spieren getraind en versterkt en krijg je een krachtigere zwemslag. De hydro hip is het best te gebruiken voor korte trainingen en trainingen over korte afstand.

De Hydro hip kan gebruikt worden bij borst crawl en bij rugcrawl, maar ook bij de schoolslag. Als je hydro hip bij de schoolslag wilt gebruiken plaats je de Hydro hip onder de borst. Hiermee kun je voorkomen dat je de ellebogen tijdens de armslag te ver naar achteren en naar beneden brengt. Is je armslag nog niet optimaal dan zul je met je ellebogen tegen de bladen van de hyrdo hip komen. Gebruik je de hydro hip bij de schoolslag dan zul je een meer efficiënte armslag ontwikkelen.

De hydro hip heeft een nylon draagriem en is verstelbaar en past iedereen. De hydro hip kan gedragen worden op de heupen of rond het middel.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

1Size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis

Stuur ons een bericht