Finis Freestyle Snorkel

FI-105001

Levering 2-3 Werkdagen
€ 30,00

De Finis zwemmerssnorkel Freestyle is een mid-head snorkel welke kan worden gebruikt bij het trainen van de zwemtechniek van de borstcrawl.

De Finis zwemmers snorkel Freestyle maakt het mogelijk om tijdens het zwemmen te ademen zonder steeds het hoofd te bewegen of op te tillen. Hierdoor kun je blijven concentreren op de zwemslag techniek zonder steeds het hoofd te hoeven draaien om te ademen. 

De zwemmers snorkel is een mid head snorkel en wordt op het voorhoofd geplaatst. De hoofdband is gemaakt van silicone en is verstelbaar en zorgt ervoor dat de zwemmers snorkel goed op zijn plaats blijft zitten tijdens het zwemmen van de borstcrawl, ook bij het maken van een keerpunt en op elke snelheid.

Door de zwemmers snorkel kunnen zwemmers meer onstpannen trainen omdat zij niet steeds het hoofd hoeven te draaien voor het ademen, hierdoor behouden zij een goede lichaamspositie in het water en kunnen zij zich concentreren op de techniek van de zwemslag. 

Dankzij het center-mount design zit de snorkel in het midden van het gezicht waardoor je een toch een grote mate van bewegingsvrijheid hebt en niet gehinderd wordt door de snorkel, hierdoor heb je een volledig bewegingsbereik bij de borstcrawl.

Het mondstuk van de zwemmers snorkel is gemaakt van zacht en flexibel silicone. 

De Freestyle snorkel is ontworpen voor het zwemmen van de borstcrawl, dankzij het gebogen ontwerp wordt een goede positie van het hoofd tijdens het zwemmen bevorderd. De Freestyle snorkel vermindert de belasting op de rug, nek en schouders.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

1Size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis

Stuur ons een bericht