Finis Forearm Fulcrum

FI-10502850

Levering 2-3 Werkdagen
€ 21,00

De Finis Forearm Fulcrums ontwikkeld een vroege verticale forearm position and verbeterd de slagefficiëntie. De Forearm Fulcrums zijn ontworpen voor verfijning van de zwemslag en focus op verbetering van de techniek van de zwemslag. 

Een vroege verticale onderarmpositie maakt gebruik van de gehele onderarm tijdens het trekken waardoor een gelijkmatige kracht van de vingertoppen tot aan de elleboog ontstaat.

De Forearm Fulcrums bevordert de verfijning van de zwemslag door spiergeheugen van de hand-, pols- en onderarmpositie. De Forearm Fulcrums verbeterd de efficiëntie en zorgt voor een sterke, niet onderbroken trekkracht vanaf het begin van de slag tot het einde. 

Met de  leer je een hoge elleboog positie aan, creëert een hoge catch door het opheffen van de elleboog. Dit is ideaal voor open water zwemmen en triathlon zwemtraining.

Dankzij het 8-vormige ontwerp ontwikkel je een goede zwemslag spiergeheugen en voorkomt deze belasting op de schouder, zonder het watergevoel te verliezen van de onderarm en handpalm.

De Forearm Fulcrum is een veelzijdig hulpmiddel voor bij schoolslag, borstcrawl, rugcrawl en vlinderslag. 

Ook leverbaar in een junior maat. 

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

1Size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis

Stuur ons een bericht