Finis Agility Paddles

FI-10512903

Levering 2-3 Werkdagen
€ 26,00

De Finis Agility paddles floating zijn handpeddels zonder bandjes en straps en zijn ideaal voor gebruik tijdens een zwemtraining. De handpeddels zijn ergonomisch vorm gegeven en zijn gemaakt om een goede vroege onderarmpositie aan te leren, om de slagefficiënty te verhogen en voor krachttraining voor de armspieren.

Gebruik de handpeddels bij je zwemtraining voor het opbouwen van kracht in de armspieren en/of het aanleren van de juiste armposities bij de verschillende zwemslagen. De floating agility handpeddels zijn te gebruiken bij de schoolslag, rugcrawl, borstcrawl en vlinderslag.

De handpeddels zijn gemaakt van hoge kwaliteit en duurzaam ABS kunststof voor veelvuldig gebruik in het zwembad, meer of zee. Doordat de handpeddels gemaakt zijn van drijvend materiaal zinken zij niet en kun je de handpeddels ook gebruiken bij het zwemmen in open water.

De handpeddels geven direct feedback, de peddels blijven op hun plaats zitten als je een hoge elleboog houdt bij de trekfase van de armslag. Beheers je deze techniek nog niet dan zal de handpeddel van je hand afvallen en weet je dat hier nog even op moet oefenen, dit wordt ook wel de vroege onderarmpositie genoemd. De handpeddels blijven drijven en kun je gemakkelijk en snel weer om doen.

Door het convex ontwerp zorgt voor meer besef over de uitvoering van de zwemslag, hierdoor worden onvolkomenheden in de zwemslag opgemerkt. 

De handpeddels hebben een gestroomlijnde opening voor de duim, hierdoor wordt een goede handplaatsing in de peddels gecreëerd. Door druk uit te oefenen met de handpalm zodat de handpeddels goed blijven zitten, maar probeer ze niet vast te pakken. 

Kies uw kleur

Geel

Kies uw maat

S
M
L

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis

Stuur ons een bericht