HET VERHAAL VAN TINE VERFAILLIE: EEN WERELDSE WANDELAAR

Je vindt ze soms terug in onze winkel in Brugge waar ze iedereen met raad en daad bijstaat. En ze doet dat met volledige overgave. Sinds jaar en dag is Tine Verfaillie een fervent wandelaar en die passie deelt ze graag met jou!

PASSIE VOOR WANDELEN

Tine stippelt de meest diverse wandelingen uit. Van lange trektochten tot korte wandelingen en doet mee aan loopwedstrijden en trails. Ze is ook aangesloten bij wandelclub ‘De Brugse Globetrotters’ waardoor de wandelsport een belangrijk deel van haar leven is geworden. Geen uitdaging is te veel. Zo nam ze al deel aan de Dodentocht, de 100 km van Torhout, de Coast Walk én de Western Front Trail. 

VAN EEN WANDELVAKANTIE GESPROKEN...

“Ik trek ook geregeld naar het buitenland voor lange trektochten in de bergen. Geef mij een paar wandelschoenen, een mooie omgeving en mijn vakantie kan al niet meer stuk”, vertelt ze. We polsten ook naar de mooiste hikes waaraan ze ooit deelnam. “Een langeafstandswandelroute die ik echt kan aanraden, is de Tour du Mont Blanc. Een route die je door Frankrijk, Zwitserland en Italië loodst. Ook de GR 10, 11 en 20 zijn magnifiek om af te wandelen.” Er staat nog heel veel op de bucketlist van Tine. Helemaal bovenaan pronkt de Appalachian trail. Een tocht van 3.500 km die de deelnemers van Georgia naar Maine brengt. “Daar kijk ik echt naar uit”, besluit ze.

Heb je ook zin gekregen om te gaan wandelen? Of staat er een wandelvakantie op het programma? Stel alle wandelgerelateerde vragen aan Tine. Laat hier je vraag achter.

Stuur ons een bericht