Aftershokz Aeropex

AS800CB

Levering 2-3 Werkdagen
€ 169,00

De Aeropex maakt gebruik van 8e generatie bone conduction technologie. Draadloze koptelefoon voor hardlopen, fietsen en andere sporten. Met een Open-Ear ontwerp en gepatenteerde bone conduction technologie, hierdoor blijf je je bewust van je omgeving. De IP67 rating zorgt ervoor dat de Aeropex tegen zweet en water kan en is dus bestand is tegen de meest intensieve workouts en extreem weer. 

BLIJF BEWUST, BLIJF VEILIG 
AfterShokz koptelefoons zitten voor je oor en het Open-Ear ontwerp zorgt ervoor dat je je omgeving kunt blijven horen terwijl je naar muziek of een podcast luistert. Dit maakt deze koptelefoon zeer geschikt voor mensen die buiten willen sporten of die om wat voor reden dan ook hun omgeving willen blijven horen.

DE HELE DAG DOOR COMFORTABEL
Dankzij het Open-Ear ontwerp en het titanium frame blijft de koptelefoon goed op zijn plek zitten en heb je geen last meer van pijnlijke oren zoals bij in-ear koptelefoons. De Aeropex is 30% kleiner en 13% lichter dan onze Air. De Aeropex is zo licht dat je vergeet dat je hem op hebt en is zelfs te dragen met fietshelm en zonnebril. De Aeropex heeft een batterijduur van 8 uur zodat je de hele dag door kunt genieten van muziek, audioboeken of podcasts.

PRODUCT EIGENSCHAPPEN
- Comfortabel open-ear
- PremiumPitchTM 2.0+ (8e Generatie bone conduction technologie)
- 8 uur lang afspelen, 10 dagen standby-tijd
- IP67 waterbestendig
- Weegt slechts 26 gram
- Magnetische oplaadkabel
- 2 EQ-standen
- Multi-point pairing
- Bluetooth 5.0

IP67 WATERBESTENDIG
Volledig zweet- en waterbestendig. Aeropex is ontworpen voor de meest intensieve workouts en avonturen in de meest extreme weersomstandigheden. 
Met een vochtdetectie-alarm zodat je hem veilig op kunt laden.

TITANIUM PASVORM 
Het buigzame titanium frame zorgt voor een perfecte pasvorm en blijft op zijn plek tijdens iedere workout. 

BONE CONDUCTION TECHNOLOGIE
AfterShokz’ bone conduction koptelefoons genereren kleine trillingen die via je jukbeenderen direct naar je binnenoor worden geleid. Hierdoor blijven je oren vrij om alle geluiden uit je omgevingen op te vangen. 

OVER AFTERSHOKZ 
AfterShokz is opgericht in 2011 in Syracuse, New York en het bedrijf is koploper in het produceren van koptelefoons met bone conduction technologie. Wereldwijd zijn er meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en AfterShokz heeft meer dan 600 patenten op haar producten. AfterShokz streeft naar het ontwikkelen van de beste (sport) bone conduction koptelefoons met de fijnste gebruikerservaring!

Kies uw kleur

Zwart

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis

Stuur ons een bericht