Brugge: 050/345856 | Hulste: 051/300801 info@runningcenter.be

Reviews op schoenen

by Anonymous on ISO Triumph

De nieuwe triump iso 3 aangekocht. Wegens een knie operatie met heel wat bloedingen en verweekt litteken/kraakbeenweefsel heb ik lange tijd niet meer kunnen lopen. Met vallen en opstaan, heel veel verschillende schoenen te hebben geprobeerd, heb ik voor alternatieve trainingen de saucony Kinvara 6 aangekocht. Als bij wonder was ik daar heel tevreden over en probeerde ik stelselmatig terug loopkilometers op te bouwen. Terug al heel wat kilometers kunnen lopen. Omdat ik toch geloof in nog wat meer demping heb ik besloten om nog eens de nieuwe Triumph te proberen. Ik was al overtuigd van hun everun gegeven waardoor mijn voorkeur toch uitging naar die schoen. De schoen heeft een goede pasvorm, voor mij iets te ruim op de midvoet, maar het stoort mij niet. De hiel mag gerust steviger/strakker gemaakt wordt, waardoor je toch een 'vaster' en aansluitend gevoel krijgt. Ondanks dit de meest dempende schoen is binnen hun neutrale programma is de schoen zeker niet zwaar. De demping is onwaarschijnlijk goed en het open voelt heel natuurlijk en flexibel aan. Indien ze de schoen nog iets strakker zouden kunnen samenstellen krijgt hij van mij de volle 10/10. Kortom een aanrader voor iedere neutrale loper die van maximale demping houdt.

by Anonymous on Cloudsurfer

Sinds een jaar of 5 ben ik een fervent loper. Ik was vroeger voetballer en speelde altijd met Adidas. Hierdoor heb ik ook gekozen voor Adidas loopschoenen (ultra-boost gamma). Met deze schoen liep ik tussen de 70-80 km per week en heb ik ook een marathon gelopen. De laatste tijd begon ik echter pijn te ondervinden aan mijn linkerknie. Ik besloot daarom naar het running center in Brugge te gaan. Na een loopanalyse heeft de verkoper me 3 paar schoenen voorgelegd. Ik heb deze uitgebreid kunnen testen en ik voelde me het best met de on running cloudsurfer. Nu een maand later heb ik me zeker niet beklaagd. Pijn in knie is weg en het is gewoon een super loopschoen. Lekker licht en mooi design. Ik zou deze schoen zeker willen aanraden aan mensen die hiervoor in aanmerking komen. Ik wil alvast het running center bedanken voor het advies. Je hebt er een klant voor het leven bij!

by Anonymous on Kayano

Heb nu gelopen met cumulus 16 cumulus 18
kayano 21 en het laatste was voor mij
zeker de beste loopschoen
Ben benieuwt naar de andere want naar het
schijnt zijn de k.21 niet meer....

by Anonymous on ISO Triumph

Uitstekende loopschoen!
De saucony thriumph iso is een neutrale loopschoen met zeer veel demping. Daarnaast is de schoen aan de lichte kant maar geeft hij toch nog voldoende steun. De isofit upper zorgt ervoor dat de schoen goed rond je voet aansluit. Momenteel heb ik er 1130km met gelopen en ze blijven goed. Zeker een aanrader!

by Anonymous on Omni

Mijn eerste paar van Saucony en er zeer tevreden over!

by Anonymous on Enigma

Na ongeveer 5 maand lopen met deze schoenen, even de tijd nemen om een review te schrijven.
Eerst en vooral wil ik het running center Brugge bedanken voor de begeleiding bij het uitzoeken van deze schoenen.

Waar ik vroeger als streetrunner regelmatig last had van pezen die ontsteken, heb ik dit bijna niet meer. Ik loop nu gerust 10 tot 15 km enkele keren per week en ondervind geen pijn meer tijdens het lopen. Ik loop tegenwoordig op wolken, dankzij de dempende kracht van deze schoenen. Ze zitten meer dan confortabel en lopen goed op zowel zacht als harde ondergrond.
Goeie grip tijdens lopen op regenachtige dagen en ook in de donker goed zichtbaar.
Tijdens het lopen heb je ook geen echt gevoel dat je een schoen aan hebt. Ze zitten zodanig goed aan mijn voeten.
Ik weet dat niet iedereen deze schoen zal passen, wegens iedereen anders loopt, maar in dit center zullen ze ook wel een schoentje hebben die jou past.

Groeten,
Een tevreden klant 🙂

by Anonymous on Guide

Mijn eerste 2 trainingen met de Guide 9 gelopen. Voel haast niet dat ik ze aan heb. Zeer licht maar perfecte demping, sluit goed aan en knelt niet rond mijn knoest (hallux valgus). voor mij zit hij als gegoten!

by Anonymous on Cloudsurfer

Ikzelf was op zoek naar een goede loopschoen. Na wat opzoek werk en al goede commentaren te horen van vrienden kwam ik uit bij ON CLOUDSURFER. Ik gebruik deze schoen als trainingsschoen en ik zou deze niet meer willen omruilen. Ikzelf ben een triatleet en vind deze zeer lichte confortabele schoen een echt voordeel. Heb er ook al een wedstrijd meegelopen en ik liep soepel en sneller. Ik kan er niets negatiefs over zeggen. Ook de service in Running Center was top.

by Anonymous on Vomero

Zeer aangename loopschoen. Voelt niet zwaar aan tijdens het lopen, en is zeer flexibel. Ik heb een hele collectie loopschoenen staan aangezien ik bij veel modellen last krijg van m'n gewrichten. Intussen loop ik al 3 maanden pijnvrij met deze schoen. Ik heb me alvast een 2e paar aangekocht voor als deze versleten zijn !

by Anonymous on Type A6

Licht van gewicht, flexibel en comfortabel, ben tevreden over mijn aankoop!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Share This