Brugge: 050/345856 | Hulste: 051/300801 info@runningcenter.be

Reviews op schoenen

by Anonymous on Cumulus

Deze schoenen gekocht nadat mijn vorige Asics ruim 800km zijn meegegaan. Het verschil was immens. De zool van de Asics Cumulus zorgt voor een zachte landing bij elke stap en een kleine vering voor je volgende stap te zetten.
Ondertussen loop ik er 2 maanden mee, 3x/week afstanden tussen de 5 en 25km, en zie ik amper slijtage. Al bij al een erg aangename schoen om mee te lopen.

by Anonymous on Cloudsurfer

Na een jaar op nike zoom fly (zeer tevreden) wilde ik een goeie trainingsschoen om het volume wat op te drijven. Op advies de on cloudsurfer geprobeerd omdat de cloudflow te licht zou zijn. Ik vind de schoenen (330 g) nogal aan de zware kant. Bovendien zitten ze niet zo strak als de zoom fly’s, had na 18km last aan de middenvoet en moest de schoen af en toe harder aanspannen (heel dunne veters). De stukken rechtdoor voelen de schoenen goed aan, maar vooral in bochtenwerk kon ik mijn (middenvoet) te veel verplaatsen. Op te lossen met een extra zool maar dan voelt de schoen een beetje lomp en niet echt reactief aan.

by Anonymous on Wave Rider

Mijn eerste ervaring met de winkel te Brugge.

Een aangename ontvangst, na de test op de loopband en info gesprek. Werden er mij 3 schoenen voorgesteld, waarmee ik buiten een rondje mee mocht lopen. Uiteindelijk werd het de wave rider 22. Het merk Muzino was mij niet gekend. Maar ben blij dat ik deze schoen aangeboden kreeg. Zijn nu een 2tal weken verder en heb ze al een 60 km ingelopen, dit zonder last te hebben. Het is een lichte schoen, ik zelf heb smallere voeten en deze schoen zit mooi vast, zonder wrijving te ondervinden. Voor mij een goede ontdekking geweest! Sportieve groet.

by Anonymous on Ultima 7

een week geleden deze schoen aangemeten gekregen en , wauw , wat een supergevoel . zeer goede demping in de hiel , prima afrol en passen perfect .reeds een 40 tal km mee gelopen en zou deze direct opnieuw kopen , meer dan zn prijs waard .

by Anonymous on GT-3000

Tevreden van het advies van Running center . Tevreden van het type schoen

by Anonymous on Defyance

Op aanraden van mijn podoloog ben ik bij het merk Brooks terecht gekomen en ben zeer tevreden van deze loopschoenen. Mijn functionele zolen passen er perfect in en ik ervaar veel meer stabiliteit tijdens het lopen.

by Anonymous on Omni

Heerlijke schoen! Hij voelt meteen comfortabel aan en blijft lekker fris tijdens de training. Geen klamme voeten. Goede demping. Mijn eerste schoen van Saucony maar zal wellicht niet meer van merk veranderen.

by Anonymous on Structure

Dit zijn heel comfortabele loopschoenen, en bovendien ook goed voor je loopstijl. Ik ben heel tevreden over de gebruikelijke kwaliteit van Nike.

by Anonymous on Kayano

Fantastische loopschoen. Altijd fan geweest van de 'hippere' merken als Nike, maar deze waren voor mijn voeten het beste en dat voel je als je loopt. Ik loop op wolkjes 🙂

by Anonymous on Adrenaline GTS

Liep eerst op asics die ik zonder advies gekocht had in een sportwinkel. Altijd last van mijn knie.

Naar running center in hulste geweest en daar hebben ze mij perfect geholpen door een loop analyse te doen en mij veel verschillende paar schoenen aan te steken. Het zijn de brooks gts 17 geworden en sinds ik op deze schoenen train geen last meer van de knie. Top advies en top schoen. Bedankt voor de deskundige uitleg.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 
Share This