Brugge: 050/345856 | Hulste: 051/300801 info@runningcenter.be

On Cloudsurfer

R

Neutraal

R

Trainingsschoen

R

Wedstrijdschoen

R

Lightweight

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Cloudsurfer
Average rating:  
 4 reviews
by Anonymous on Cloudsurfer

Na een jaar op nike zoom fly (zeer tevreden) wilde ik een goeie trainingsschoen om het volume wat op te drijven. Op advies de on cloudsurfer geprobeerd omdat de cloudflow te licht zou zijn. Ik vind de schoenen (330 g) nogal aan de zware kant. Bovendien zitten ze niet zo strak als de zoom fly’s, had na 18km last aan de middenvoet en moest de schoen af en toe harder aanspannen (heel dunne veters). De stukken rechtdoor voelen de schoenen goed aan, maar vooral in bochtenwerk kon ik mijn (middenvoet) te veel verplaatsen. Op te lossen met een extra zool maar dan voelt de schoen een beetje lomp en niet echt reactief aan.

by Anonymous on Cloudsurfer

Sinds een jaar of 5 ben ik een fervent loper. Ik was vroeger voetballer en speelde altijd met Adidas. Hierdoor heb ik ook gekozen voor Adidas loopschoenen (ultra-boost gamma). Met deze schoen liep ik tussen de 70-80 km per week en heb ik ook een marathon gelopen. De laatste tijd begon ik echter pijn te ondervinden aan mijn linkerknie. Ik besloot daarom naar het running center in Brugge te gaan. Na een loopanalyse heeft de verkoper me 3 paar schoenen voorgelegd. Ik heb deze uitgebreid kunnen testen en ik voelde me het best met de on running cloudsurfer. Nu een maand later heb ik me zeker niet beklaagd. Pijn in knie is weg en het is gewoon een super loopschoen. Lekker licht en mooi design. Ik zou deze schoen zeker willen aanraden aan mensen die hiervoor in aanmerking komen. Ik wil alvast het running center bedanken voor het advies. Je hebt er een klant voor het leven bij!

by Anonymous on Cloudsurfer

Ikzelf was op zoek naar een goede loopschoen. Na wat opzoek werk en al goede commentaren te horen van vrienden kwam ik uit bij ON CLOUDSURFER. Ik gebruik deze schoen als trainingsschoen en ik zou deze niet meer willen omruilen. Ikzelf ben een triatleet en vind deze zeer lichte confortabele schoen een echt voordeel. Heb er ook al een wedstrijd meegelopen en ik liep soepel en sneller. Ik kan er niets negatiefs over zeggen. Ook de service in Running Center was top.

by Anonymous on Cloudsurfer

Ikzelf ben een triatleet die op zoek is naar net dat ietsje meer. Sinds maart ben ik overgeschakeld op de On Cloudsurfer als trainingsschoen nadat ik deze getest had in het Runningcenter te Brugge. Tot op heden ben ik super-tevreden over de schoenen aangezien ze mij echt sneller en comfortabeler laten lopen. Vroeger liep ik iets te veel op mijn hielen maar met deze schoenen ben ik van dat probleem verlost en loop ik nu soepeler en sneller. De Cloudsurfers voelen ongelofelijk licht en comfortabel aan, ik ben nu al volledig verkocht! Ik had wel een kleine aanpassingsperiode nodig aangezien de schoen mijn looppatroon verranderde, maar na een aantal weken rustig inlopen en wat stijvere kuiten was dit opgelost. Ondertussen heb ik mijn eerste Ironman 70.3 ook met deze schoenen gelopen. Als ik toch enkele kleine minpunten moet opnoemen aan de schoen dan zijn dit volgende: soms raken er steentjes of takjes vast tussen de zool wat vervelend kan zijn, de zool is superglad bij regenweer dus opletten geblazen en de veters hangen nergens vast aan de bovenlip waardoor snel wisselen in triatlon helaas niet mogelijk is. Voor mij wegen deze minpuntjes zeker niet op tegen de pluspunten en vind ik deze schoenen zeker een aanrader voor al wie op zoek is naar net dat beetje extra! 🙂

Share This